BELTÉRI AJTÓ KISZÁLLÍTÁSA

Természetesen, a DOORina Ajtó-Ablak Stúdió szakemberei – térítés ellenében-  biztonságban leszállítják a címére a megvásárolt beltéri ajtókat.

 

Fontos tudnia, hogy a beltéri ajtó szállítása  eltér egy normál hétvégi bevásárlástól, legtöbb esetben a vásárló visszafordul és kéri a szakszerű kiszállítást, mert nem tudja biztonságosan bepakolni az ajtókat.

 

Egy beltéri ajtó kiterjedése, ha csak a lapot nézzük, kb. 900 x 2100 x 40 (de a legtöbb kombi autóba már ez sem fér be), de még ott van a tok is, ami szerencsésebb esetben nincs összeszerelve az ajtóval, de még így is egy 2100 x 50 x 50 -es csomagot képez, és ez még csak egy ajtó!

 

Másik probléma a súly. Lehet, hogy az autó papíron simán elbírja, de érdemes számolni az ajtók egymásra rótt terhelésével is. Ha az alsó ajtó nem fekszik fel tökéletesen az autó „padlójára”, akkor ott valami deformálódni fog.

A harmadik probléma a biztonság. A teherautókban nem véletlenül van a sofőr mögött fal, azért mert még egy 10 Km/h-ás ütközés is könnyen katasztrófához vezethet, ha a nyakadnak kell megállítania a megindult ajtólapot.

Egy fafurnér  ajtó, illetve a legtöbb festett beltéri ajtó esetében is össze van szerelve a lap a tokkal. Ennek következménye, hogy még több helyet foglal, illetve a szállítás is macerásabb, mert az ajtók sérülékenyebbek is.