CPL beltéri ajtó design

CPL beltéri ajtó design

Laminált ajtók

 

A DOORina Ajtó-Ablak Stúdió által forgalmazott CPL/HQL ajtók, a gyártó cég által saját laminált lemezből készülnek, amit 5 mm vastagságú HDF hordozóra magas hőmérsékleten impregnált melamin akril laminátum préselésével állítanak elő. A kapott felület hő, karc és vegyszer -álló- hasonlatosan a széles körben elterjedt CPL és HPL lapokhoz. Ajtólapjaink két oldala és tokja is ebből az anyagból készül. Az ajtó élei, a tokborítás és az üveglécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. Az ajtólap bélése papírrács, tömör, könnyített forgácslap és könnyű MDF lehet, a vasalat fogadására rétegelt szerkezetű MDF élléc szolgál.

A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettánkon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak, hiszen filozófiánk, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

 

Az egyedi ajtó kifejezés jelölheti a szabványostól eltérő méretű nyílások méretéhez alkalmazkodó nyílászárót. Ennek gyártásakor „méret utáni szabóságként” alkalmazkodunk a már adott feltételekhez, úgy, hogy a végeredmény semmilyen szempontból nem jelent kompromisszumot.

Másfelől, az új építésű ingatlanok esetében, szinte korlátlan lehetőségeinkkel már a tervezés szakaszában megismerkedve, kreatív energiáink felszabadulhatnak, hogy esztétikailag és ergonómiailag eddig ismeretlen távlatokat nyissanak.

 

GYŐZŐDJÖN MEG A CPL BELTÉRI AJTÓK ELSŐRANGÚ MINŐSÉGÉRŐL AZ EGRESSY ÚT 8.  SZÁM ALATTI BUDAPESTI ÜZLETÜNKBEN!

LOFT stílusú beltéri ajtó
January 1970
LOFT stílusú beltéri ajtó
A LOFT stílus szerelmeseinek ajánljuk a letisztult és modern beltéri ajtót – falcos és rejtett pántos kivitelben is. Minden ajtó egyedi...
Tovább