Felsőtokos redőny

Felsőtokos redőny

Elsősorban régi nyílászárók cseréjénél a meglévő kapcsolt gerébtokos ablakok felső  redőnyszekrény  felújításához alkalmazható, de új ház építésénél is alkalmazható minden új típusú műanyag és fa nyílászáróhoz. E rendszer a régi belsőtokos redőnyök modernebb, továbbfejlesztett változata, hisz ez a tokszerkezet is belső szerelőnyílással rendelkezik. A ráépíthető redőnyök tokszerkezete általában a nyílászáró beépítésével együtt kerül ráépítésre a nyílászáró tetejére.felsotokos-redony

A lefutósín az ablak külső síkjára kerül felszerelésre. A tokszerkezet ugyan műanyag, de a belsejében található szigetelésnek köszönhetően teljesen hőhídmentes szerkezet.
A hosszú élettartammal szemben állított követelménynek megfelelően a lefutósín és a tokszerkezet extrudált, UV stabil műanyagból készül. A redőnyök szúnyoghálóval kombinált kivitelben is készíthetők. A külső tokos redőnyöktől eltérően a szúnyogháló, az ablaktól távolabb, a redőnypalást előtt fut el. A redőny lefutója kombinált lefutó, melynek redőny és szúnyogháló részében kefe kéder kerül befűzésre. A ráépíthető redőnyszekrény megrendelhető műanyag-, és alumínium palásttal valamint szúnyoghálóval kombinált kivitelben is. Természetesen a redőny kezelési módjai sem térnek el a már korábban ismertetett módoktól. A gurtnis és zsinóros kezelés mellett a SOMFY, BECKER motorral és vezérléssel kombinált működtetési lehetőségek közül is választhat.

 

 

 

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT SZEMÉLYESEN BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

    Email cím*

    Név*

    Tárgy

    Telefon*

    Üzenet