Referencia képek-különleges módon

Referencia képek-különleges módon

Történt egy szép tavaszi napon, hogy megkeresett minket egy ügyfél az újonnan épülő családi háza beltéri ajtó igényével. Személyes egyeztetés, igényfelmérés és a lehetőségek számbavétele után elkészült az az ajánlat, ami minden szempontból számára megfelelő volt. Helyszíni felmérést követően a megrendelés elindításra került. Az egyedi gyártású beltéri ajtókra minden esetben hosszú heteket kell várni – itt sem volt ez másképp – ami alatt azonban a munka nem állt meg! A ház épült-szépült… Miután elérkezett a végső fázis, a megrendelt egyedi beltéri ajtók is beépítésre kerültek. Minden részlet összeállt, és a tulajdonosok végre beköltözhettek álmaik otthonába, amit Ők ketten terveztek, és sok-sok szakember kivitelezett.

Idáig még semmi szokatlan nincs a történetben…

De! Ők úgy gondolták, hogy rendeznek egy házavató partit, ahova a kivitelezésben részt vevő partnereket meghívják!

A kedves invitálás egy e-mailben így szólt: „Örömmel értesítjük, hogy elkészült a családi házunk, amihez munkájukkal Önök is nagyban hozzájárultak. Minden tervező és építő szereti látni a munkája eredményét, mi pedig szeretnénk köszönetet mondani ahhoz, hogy segítettek megvalósítani álmaink házát. Ezért szervezünk egy házavató összejövetelt, ahol meg tudják tekinteni a házat, találkozhatnak a tervezőkkel kivitelezőkkel.”

Igazán megható és különleges gesztus ez a mai rohanó, önző és sajnos nem ritkán személytelen világunkban! A tulajdonosok személyében egy igen kedves és boldog házaspárt ismerhettünk meg. Köszönjük a meghívást Andrea és Szilárd! Részünkről a megtiszteltetés, hogy a DOORina Stúdió beltéri ajtóit választottátok! Kívánunk sok boldog pillanatot az új otthonban! És íme, beszéljenek a képek: