Luce – tolóajtók kompromisszumok nélkül

Luce – tolóajtók kompromisszumok nélkül

A megfelelő megvilágítás alapvető fontosságú a környezet kialakításában és kényelem megteremtésében. Ezért tervezte meg az ECLISSE a Luce-t, azt a falban futó tolóajtókhoz tartozó rendszert, amely a kapcsoló felszerelésének kényelmét biztosítja, közvetlenül a nyílás mellett.

Tolóajtó és a kéznél lévő kapcsoló párosításának előnye. Gondolt már erre?

ECLISSE Luce Unico (Egyszárnyú) változatban a villamos kötődobozokból oldalanként ötöt-ötöt helyezhetünk el, a ECLISSE Luce Estensione (két tükrösen szimmetrikus ajtószárnyhoz készülő ajtótok) esetében akár az egyik, akár mindkét ajtószárny kiépíthető ilyen módon, és így igény esetén maximálisan 20 villamos kötődobozt tudunk beépíteni.

A minimál design kedvelőinek sem kell lemondani a praktikumról. A Luce variáció már elérhető a Syntesis® rendszerek techikájával is.

Az ECLISSE innovatív felfogásban tervezett ajtótok, amely egy sor funkciót foglal magában: minimális dizájnnal és high-tech-kel övezi a tolóajtó előnyeit. A Kétszárnyú ECLISSE Syntesis® Luce egyetlen termékben egyesíti a ECLISSE Syntesis® Line esztétikai tökéletességét és a Luce funkcionalitását.

A külső felületkezelés nélküli tolóajtó-rendszerek termékcsaládja a minimalista belsőépítészeti megoldáson túl tényleges gyakorlati előnyöket mutat fel. A kétszárnyú ajtós változatban akár 20 villamos elosztódobozt is felszerelhetünk (egy-egy ajtószárny mindkét oldalára ötöt-ötöt).

Gipszkarton falhoz és vakolt falhoz is egyaránt elérhető.

-SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA!

    Email cím*

    Név*

    Tárgy

    Telefon*

    Üzenet