Zsalugáterek, spaletták

Zsalugáterek, spaletták

Nemcsak árnyékolója, hanem éke is lehet álmai otthonának!

 

A fából készült zsalugáter és spaletta hosszútávú, már a kezdetektől folyamatosan megtérülő befektetés. Elsődleges feladata az árnyékolás, e mellett azonban komoly védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és szerepet játszik a hőszigetelésben is, mind télen, mind nyáron. Termékeink egyediek, beépítési adottságoknak és az Ön igényeinek megfelelő kivitelben, a nyílászáróval azonos alapanyagból, natúr-és 4 rétegű festett kivitelben készülnek. A zsalugáter fix- és mozgatható lamellás kivitelben készülhet. A spalettát akár különböző motívumokkal is díszíthetjük egyedi igényeknek megfelelően.

 

SnapCrab_NoName_2016-5-24_14-6-1_No-00Legfontosabb előnyük, hogy a nap sugarainak útját állja, így környezetbarát módon megakadályozza a beltér felmelegedését, de komoly védelmet nyújt a havazás, esőzés idején is.

A spaletta tömör szerkezetű, robusztus megjelenésű. Különböző minták díszítésével könnyen kiválasztható az Ön otthona külleméhez és hangulatához legjobban illő típus, legyen az klasszikus megjelenésű vagy mediterrán kialakítású. A hagyományos deszka spalettánál a szárny függőleges lécekből áll, a belső oldalán “Z” hevederrel, mellyel biztosítjuk a hosszú élettartamát és hagyományos megjelenését. A szárny külső és belső oldalán fekete kovácsolt vasalat található. E spalettát parasztház jellegű, tornácos épületekre javasoljuk.

 

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT SZEMÉLYESEN BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 


Üzenet